Volleyball Manager

röplabda - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Következő meccs

XIII. Eötvös Mikulás Kupa
2009.12.05. 14.00
Utánpótlás röpladba torna
Eötvös Utcai Általános Iskola
tornaterme
4029 Debrecen, Eötvös u. 52.

Ellie Soutter

Facebook oldaldoboz

Szurkolókat keresünk! - 5vös blog

Ez itt a debreceni Eötvös Utcai Diák-sportegyesület röplabda csapatainak a blogja. Ide kerülnek majd a bejegyzések a mérkőzésekről, és egyéb, a csapattal kapcsolatos dolgokról.

Friss topikok

Linkblog

Elindult az 5vös blog!

2008.09.12. 21:00 | Kreatív Alkotók | 1 komment

Címkék: debrecen röplabda röpi eötvös 5vös eötvös dse

Üdvözlünk mindenkit!

Ez itt a debreceni Eötvös DSE férfi röplabda csapatának a blogja. Ide kerülnek majd a bejegyzések a mérkőzésekről, és egyéb, a csapattal kapcsolatos dolgokról. Jómagam Lakatos Attila vagyok, a csapat feladója, szélső ütője. Több pozícióban is játszom. A 2007/2008-as szezonban a junior csapat országos 3. helyezést ért el! Hatalmas élmény volt az országos döntőben a bronzéremért meccselni! A felnőtt csapatunk 4. lett az előző szezonban. A csapat tagjainak nagy része Eötvös Utcai Általános Iskolában nevelkedett, illetve több volt és jelenlegi korosztályos válogatott játékost tudunk soraink közt, akik mellé ebben az évben több volt NB I-es játékost tudtunk igazolni. A 2008/2009-es szezonban szeretne junior csapatunk az első helyen végezni, míg a felnőttek 2 éven belül feljutni a legmagasabb osztályba.

Szeretnénk jobb körülmények között felkészülni, edzőtáborba menni, illetve nemzetközi versenyeken elindulni, de egyesületünk rajtunk kívül még 10 csapatot versenyeztet és erre nincs megfelelő anyagi hátterünk! Jelenleg a szponzorkeresés folyik ezerrel.

Az új szezon előtt jött ez az ötlet, hogy blogot nyissunk, és itt kapjunk (adjunk magunknak) publicitást, hiszen blogot nagyon sokan olvasnak. Reméljük a röplabda fanok ide találnak. Több oldalon is működik majd a napló, azért, hogy minél többen megismerjenek minket.

A bejegyzés trackback címe:

https://eotvosdsemen.blog.hu/api/trackback/id/tr14661056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kreatív Alkotók 2008.10.01. 19:34:19

Testing. Ja és szóljatok hozzá, ha érdekel.
süti beállítások módosítása