Volleyball Manager

röplabda - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Következő meccs

XIII. Eötvös Mikulás Kupa
2009.12.05. 14.00
Utánpótlás röpladba torna
Eötvös Utcai Általános Iskola
tornaterme
4029 Debrecen, Eötvös u. 52.

Ellie Soutter

Facebook oldaldoboz

Szurkolókat keresünk! - 5vös blog

Ez itt a debreceni Eötvös Utcai Diák-sportegyesület röplabda csapatainak a blogja. Ide kerülnek majd a bejegyzések a mérkőzésekről, és egyéb, a csapattal kapcsolatos dolgokról.

Friss topikok

Linkblog

Magabiztos győzelem az első fordulóban!

2008.10.19. 21:00 | Kreatív Alkotók | Szólj hozzá!

Címkék: debrecen röplabda röpi eötvös 5vös eötvös dse

Október 19-én végre elkezdtük a szezont, és győzelemmel debütált csapatunk, a Tranzit 2000 Kft-Eötvös DSE-DHSE férfi röplabda csapata a felnőtt NB II-es bajnokság keleti csoportjában. Tóth Dánielék remek hangulatú mérkőzésen győzték le a rivális Kunhegyes ESE gárdáját. Mondhatni ott folytattuk, ahol az előző szezonban az alapszakasz végén abbahagytuk. Akkor a Kunhegyes volt az utolsó ellenfelünk az utolsó két meccsen, mielőtt az országos döntőn meccseltünk a bronzért. Április 13-án, az utolsó hazai meccsünkön 3-0-ra kikaptunk, majd 26-án Kunhegyesre látogattunk, de sajnos ott sem termett sok babér számunkra. Azonban a megújult csapatunk eddig betartja az előírásokat, és megkezdte a menetelést az I. osztály felé. Ezen a vasárnap délelőtt csak egy csapat volt a pályán, ez pedig a miénk volt. A kunhegyesiek csak az első játszmában tudták tartani a lépést velünk: szorosnak mondható 25:21-es szett volt a nyitójátszma, amelyet megnyertünk. Akadt néhány hiba, nehezen indult be a gépezet, de a másik két játszmában már csak 15, illetve 13 pontot engedélyeztünk a vendégeknek.

Eötvös DSE-DHSE - Kunhegyes ESE 3-0 (21, 15, 13)

Köszönjük fiúk ezt a nagyszerű délelőttöt, csak így tovább! Azoknak a névsora, akik helytálltak a meccsen: Kőnig Szabolcs, Tóth Attila, Kun László, Berkes Zoltán, Domján Gábor, Katona István. Csere: Barcza Péter (libero), Tóth Dániel. Edző: Richard Richard

A 2. fordulóban, november 8-án Sümegre látogatunk. Akiben van annyi fanatizmus, hogy utazik 446 km-t a Dunántúlra, csak azért, hogy élőben lásson minket, az jöjjön!

Üdv! Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://eotvosdsemen.blog.hu/api/trackback/id/tr66739592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása