Volleyball Manager

röplabda - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!

Következő meccs

XIII. Eötvös Mikulás Kupa
2009.12.05. 14.00
Utánpótlás röpladba torna
Eötvös Utcai Általános Iskola
tornaterme
4029 Debrecen, Eötvös u. 52.

Ellie Soutter

Facebook oldaldoboz

Szurkolókat keresünk! - 5vös blog

Ez itt a debreceni Eötvös Utcai Diák-sportegyesület röplabda csapatainak a blogja. Ide kerülnek majd a bejegyzések a mérkőzésekről, és egyéb, a csapattal kapcsolatos dolgokról.

Friss topikok

Linkblog

Szenzációs talpra állás!

2009.04.23. 21:00 | Kreatív Alkotók | Szólj hozzá!

Címkék: debrecen röplabda röpi eötvös 5vös eötvös dse

Hosszú idő után végre itthon játszhattunk. Egy utólagos időpontmódosítás miatt azonban nem szombat délután 2 órától, hanem csütörtök este 6-kor kezdődött a meccsünk. Ellenfelünk a Kométa Kaposvár szintén a dobogóért küzdött, a mérkőzés előtt ők álltak a 3. helyen, ám egy győzelemmel megvolt az esélyünk a helycserére. Az ellenfelünk támadólag lépett fel az első játszmában, tetemes előnyre tett szert, de az időkérésünk után sikerült talpra állni, és felzárkózni, azonban a végén ők voltak a pontosabbak, hozták az első szettet. A második szettre már megtelt az emeleti karzat, azonban a közönség legnagyobb bánatára a leggyengébb teljesítményt láthatta 2. szettben. A végére sikerült szépíteni az eredményen, de már így is 2-0 volt a vendégeknek. Az edző ekkor látta elérkezettnek a frissítést, és a szünetben átszervezett csapatot küldött a pályára a győzelem érdekében. Ez volt az, ami hiányzott, ugyanis megindult a szekér, és könnyedén hoztuk a 3. játszmát! Visszajött a remény! A közönség is elkezdett hinni a győzelemben, és ez tovább hajtotta a győzelem felé az 5vöst! A 4. szettben is sikerült 20 pont alatt tartani az ellenfelet, és már minden debreceni hitt abban, hogy megnyerhetjük a meccset. A döntő szett kiélezett küzdelmet hozott, hol itt volt az előny, hol ott. A hajrát azonban mi bírtuk jobban az idegek harcát, és megszereztük a győzelmet ezen a szenzációs mérkőzésen! Két szettes hátrányból felállva győztük le a legnagyobb riválisunkat, és megszereztük a hőn áhított 3. helyet a bajnokságban, amit már „csak” meg kell tartani a bajnokság végéig. Mi mindent meg fogunk tenni ennek érdekében!

Köszönjük a bíztatást!

Eötvös DSE-DHSE - Kométa Kaposvár SE „B” 3-2 (-23, -19, 13, 19, 10)

A bejegyzés trackback címe:

https://eotvosdsemen.blog.hu/api/trackback/id/tr621469690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása